Bli en partner

Bli en auktoriserad partner nu

Spray skumisolering erbjuder många fördelar. Även för våra partners. Som auktoriserad HONTER-partner kan du förutom att erbjuda dina kunder exceptionella isoleringsmaterial – även dra nytta av den höga kompetens och erfarenhet du får genom vårt partnerskap, genom utbildning och certifiering. Möjligheterna är många i en lovande bransch!

Oavsett om du är ett hantverksföretag, ett litet eller stort byggföretag eller en frilansare i byggbranschen, en arkitekt, planerare eller fastighetsutvecklare – låt oss uppnå stora saker tillsammans!

Utöka din verksamhet: Med vår sprayskumisolering erbjuder vi ett högkvalitativt och effektivt alternativ gentemot vanliga isoleringsmaterial. Skilj ur från konkurrenten med våra högkvalitativa produkter och skapa ett unikt brand. Som ett komplement till ditt befintliga sortiment eller som en ny business för ditt företag. Med oss vid din sida, står nya dörrar öppna! Vi stöder dig i alla områden – från rådgivning till genomförande.

En optimal ram: Spara på uppvärmningskostnaderna och gör något bra för miljön – numera finns det många skäl för byggare och fastighetsägare att isolera byggnader professionellt. Dessutom kan juridiska och strängare krav vad gäller energieffektivitet av byggnader ställa särskilda krav på isolering. Med våra moderna HONTER isoleringsskum, uppfyller du  alla juridiska krav samt önskemål av fastighetsägaren. Med kostnadseffektiva, högkvalitativa och framför allt hållbara lösningar. För mervärde och hållbarhet.

HONTER: En pålitlig partner

De högkvalitativa produkterna vi tillhandahåller är välbeprövade inom byggbranschen i över 35 år. Vi håller våra löften när det gäller leveranstider och är en pålitlig affärspartner.

Våra produkter - En fördel för dig

  • Innovativ och unik: Vi erbjuder ett modernt, genomtänkt isoleringssystem med specialegenskaper
  • Beprövad: Med över 35 års erfarenhet och tusentals användare kan du lita på vår pålitliga teknik
  • Certifierad: Alla produkter är certifierade enligt EU:s riktlinjer och har CE-certifiering
  • Individuellt stöd: Oavsett om det gäller teknik, information eller råd - vi hjälper dig i både ord och handling
  • Differentiering: Stå ut från konkurrenterna med våra produkter - vi hjälper dig också med din marknadsföring
  • En optimal ram: Ett nytt affärsfälte i en tillväxtbransch erbjuder dig oanade möjligheter

Låter detta intressant?

Kontakta oss! Vi ger dig gärna information om möjligheter och samarbeten! Vi ser fram emot att du hör från dig!

Bli en partner nu