Ansökan

Applicering och sprutning av skumisoleting: Otrolig möjligheter.

Egnahemshus, sommarstuga, elementhus eller kontorsbyggnader – God isolering lönar sig. Oberoende vad önskar isolera – Prioritetera kvalitet och hållbarhet. Med Honters produkter har ni ett stort utbud av välbeprövade isoleringsmaterial av hög kvalitet för alla områden – Allt mellan värmeisolering av grunder och fasader till isolering av tak på olika byggnadstyper.

Tätning och isolering

Isolering av byggnader: För nya byggnader och renovering

Våra certifierade isoleringsmaterial är alla enligt de senaste EU standarderna. Isoleringsmaterialen har utvecklats i ledande laboratorier i Europa, Kanada och USA. Med en unik lösning, levererar vi en hållbar isolering av hög kvalitet som redan har visat sig värde tusentals gånger i många länder. Med Honters värmeisolering, kan ni minska på uppvärmningskostnaderna och samtidigt öka värdet på byggnaden och få bättre inomhusklimat:
Vare sig det är isolering av kontorsbyggnader eller bostäder – dra nytta av fördelarna med effektiv isolering.

  • Värmeisolering av egnahemshus
  • Värmeisolering av lägenheter
  • Värmeisolering kontorsbyggnader och fabriker
  • Värmeisolering av ladugårdar och jordbruk
  • Isolering av olika element - I tillverkningsindustrin och andra områden

Intresserad?

Vill du isolera din byggnad i efterhand eller bygger du nytt? Vi hjälper gärna till

Injicering av skum och fyllning av springor.

Våra skum expanderar till dess fulla volym vid fyllning av springor för högeffektiv köld- och värmeisolering. Vi levererar både öppen och sluten skumisolering för olika appliceringar. Fördelen: Skummet kan enkelt injiceras i små öppningar eller borrhål samt i springor för att där utnyttja dess höga isoleringsvärde. Utöver isolering av byggnader, används skumisoleringen för följande områden: bilindustrin, isolering av dörrar, fönster och grindar, isolering av fartyg och båtar, produktion av mattor och flera. För speciella skumtyper och isoleringsområden, vänligen kontakta vår kundservice. Vi ger er gärna råd.